Airco installatie

Bent u op zoek naar een goed systeem voor uw airco? Van de Weert is uw partner voor airconditioning! De bij ons aangesloten specialisten verzorgen u installatie en onderhoud  van uw ventilatie & koelsysteem. Wij werken samen met vakkundige professionals die beschikken over ruime ervaring, zij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden.

airco1

Luchtvochtigheid

Het ideale aan airconditioning is dat dit in uw kamer zorgt voor een perfecte luchtvochtigheid. Het meest aangename vochtgehalte bevindt zich tussen de 40 en 60 procent. Dit zorgt ervoor dat het in huis niet te droog, maar ook niet te klam wordt. Hierdoor krijgt uw kamer een beter leefklimaat, wat zeer gezond is. Gebruikt u airco op de werkvloer, dan verhoogt dit bovendien het werktempo.

airco2

Airconditioning service

Onze aircoservice zorgt ervoor dat u niks te kort komt. De door ons geselecteerde bedrijven zijn gespecialiseerd in het installeren, en onderhouden van uw systeem.Naast reguliere aircosystemen leveren onze specialisten ook integrale airconditioning. Door gebruik te maken van een centrale airco kunt u uw ventilatiesysteem overal in huis plaatsen,waar u het nodig heeft. Zo komt u koel en fris de zomer door.