De divisie elektrotechniek is met projecten actief op het gebied van domotica. Ook op dit gebied is van de Weert dus uw installatiepartner. Voor meer specifieke informatie over onze werkzaamheden of om een vrijblijvende afspraak te maken, kunt u bellen naar 0317-618836

Domotica is het automatiseren van installaties bij huizen en gebouwen. Het gaat om het koppelen van technologie, diensten en componenten tot één geheel ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Denk hierbij aan CV/klimaatregeling, bewaking, telefoon, verlichting, rolluiken, gordijnen of audio-video. Domotica wordt daarom ook weleens ‘Internet of things’ genoemd.

domoscherm

Grenzeloos

Er is één centrale bedieningseenheid met touchscreen. Dus slechts één druk op de knop zorgt ervoor dat uw verlichting aangaat, muziek start of woning wordt verwarmd. Het regelen kan ook op afstand gedaan worden via mobiele telefoon of draadloos in de woning via bijvoorbeeld de iPad. Domotica kent geen grenzen. Het is het wonen van de toekomst. De nieuwste snufjes binnenshuis!

Intelligent gebouwenbeheer zorgt voor comfort, efficiency en veiligheid. We kunnen gebouwenbesturing aan uw persoonlijke wensen aanpassen en op elk moment herprogrammeren. Ook kunt u ervoor zorgen dat steeds terugkerende handelingen zoals bijvoorbeeld de bediening van rolluiken of jaloezieën automatisch worden uitgevoerd op het moment dat het nodig is.

Van de Weert heeft voor zowel de zakelijke als particuliere markt diverse installaties opgeleverd voorzien van deze meest ultramoderne techniek.

De werkwijze is overzichtelijk en efficiënt: Van de Weert inventariseert uw wensen en behoeften. Vervolgens komt er een advies op maat. De software wordt volledig op maat geprogrammeerd. Het geheel wordt geïmplementeerd en de installatie wordt vervolgens in bedrijf gesteld. Tenslotte onderhoudt van de Weert de apparatuur.

Geen uitdaging is hierbij te groot. Het onderstreept nog eens de werkwijze en kracht van van de Weert: gezamenlijk op zoek naar het beste resultaat. De jarenlange ervaring op installatiegebied komt hierbij nog eens extra goed van pas.