Missie

van de Weert Installatietechniek stelt zich ten doel een vooraanstaande en renderende installateur te zijn die zich richt op het totaalpakket van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, voor zowel particulieren als de utiliteit. Verrassende goede oplossingen moeten ervoor zorgen dat mensen kunnen wonen, werken en ontspannen in een aangename omgeving. Hierbij zetten wij ons optimaal in en de prijs-kwaliteitsverhouding willen wij daarbij niet uit het oog verliezen.

Visie

Wij vinden het belangrijk om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat betekent dat wij naast het streven naar winst ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat wij aandacht hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf.

Een ander aandachtspunt is het opleiden van een jonge generatie installatiemonteurs. Zij zijn de toekomst voor het installatie-vak, daarin wil  van de Weert graag investeren. Tevens vinden wij het van groot belang dat de huidige medewerkers regelmatig bijgeschoold worden.

 

missievisie