DatabekabelingDatabekabeling

De data installatie is uw verbinding met de buitenwereld, maar ook intern moet u volledig kunnen vertrouwen op uw netwerk. Uiteraard kunnen wij het netwerk gemeten en getest opleveren en geheel naar uw wensen en onze kennis inrichten.

De data installatie is uw verbinding met de buitenwereld, maar ook intern moet u volledig kunnen vertrouwen op uw netwerk. Of het nu gaat om een CAT 5e of 6 data netwerk of om een glasvezel verbinding, wij kunnen dit voor u realiseren. Uiteraard kunnen wij het netwerk gemeten en getest opleveren en geheel naar uw wensen en onze kennis inrichten.

Audio-Video bekabeling

Wij zijn ook op vele fronten actief in de audiovisuele markt. Van de Weert installatietechniek is een toonaangevende onderneming voor de levering en turn-key installatie van professionele audio- en video systemen. Onze specialisten op het gebied van audio, video, projectie,verhuur en ICT technieken kunnen u adviseren bij de inrichting van uw audiovisuele projecten. Of dit nu geluid en observatietechnieken in een stadion, de inrichting van een studio- of presentatieruimte, videoconferentie- en vergaderruimtes, of audio- en videosignalen over uw netwerk of internet betreft. Alle specialismen vindt u onder één dak.

kabelbanner